Vloeren Leggen

Parket of houten vloeren leggen is een vak apart

Houten Vloeren leggen Vechtdalvloeren

Parket of houten vloeren leggen is echt iets wat je niet zo maar even doet!  Bijvoorbeeld de vloer moet op een vlakke ondergrond liggen, stevig en strak tegen elkaar maar toch met voldoende speling om op een later niet op te bollen onder druk van de  wisselende luchtvochtigheid of temperatuurschommelingen. Natuurlijk kunt u een houten vloer zelf leggen, maar voor een duurzaam en mooi resultaat is het beter om voor vakmensen te kiezen die hiervoor speciaal voor zijn opgeleid?

Patroon vloeren leggen

Zelfs voor een ervaren parket legger is het leggen van een patroon vloer niet makkelijk. Het leggen van een visgraat, hongaarse punt of versailles vloer is zonder jarenlange ervaring een hele opgave, en voor een leek niet te doen. Vechtdalvloeren gaat alleen voor het beste resultaat.

Garantie

Indien u de vloer door ons laat plaatsen garanderen wij niet alleen de materialen maar ook het leggen met 5 jaar. Wij vertrouwen op onze vakkennis!

Houten Vloeren leggen Vechtdalvloeren

 Jarenlange ervaring in het leggen van vloeren

Vechtdalvloeren is een bedrijf met jarenlange ervaring in het leggen van vloeren. We werken uitsluitend met goed opgeleide vloerenleggers en stoffeerders, stuk voor stuk vakmensen die uw nieuwe vloer met zorg en passie gaan leggen. Elke houten vloer  is anders, immers het is een natuurproduct, en het leggen is onze specialiteit!

Houten vloer leggen 

Heeft u de vloer van uw dromen gezien en wilt u die laten leggen? Vraag dan vooral een specialist om deze te laten leggen. Ook wij kunnen u een scherpe aanbieding doen inzake zowel de vloer zelf als het leggen daar van. Door onze jarenlange ervaring kunt u een goed advies en een eerlijke prijs verwachten voor een kwalitatief hoogwaardige vloer.

Waarom een houten vloer laten leggen door Vechtdalvloeren?

– Uw vloer word gelegd door een goed opgeleide vakman met jarenlange ervaring
– Ruime ervaring met het leggen van een houten vloer over vloerverwarming
– Goed leggen van een houten vloer is een belangrijke voorwaarde om te zorgen dat hij jarenlang meegaat
– Uw vloer professioneel gelegd voor een scherpe prijs
– Vijf jaar garantie op de vloer én installatie

Houten Vloeren leggen Vechtdalvloeren

Wilt u meer weten?

Neem dan contact op met Vechtdalvloeren en we komen vrijblijvend bij u langs voor een goed advies. Immers uw nieuwe vloer moet jaren meegaan en passen bij uw smaak.