Over ons

vechtdalvloeren showroom

Over Ons

Vechtdalvloeren is een jong maar professioneel bedrijf gespecialiseerd in het leggen van houten vloeren als parket en laminaat, maar wij egaliseren ook uw vloer om voor het perfect van PVC. Daarnaast stofferen en stylen wij uw trappen en leveren en monteren raamdecoratie en binnenzonwering.

Hoe werken wij?

Op afspraak bezoeken wij u thuis, op de zaak, het werkadres of waar ook maar gestoffeerd moet worden. Wij geven u gratis en vrijblijvend advies over alle soorten parket, laminaat, raambekleding en binnenzonwering in alle denkbare materialen. Tevens verzorgen wij het onderhoud, zoals het schuren, lakken of in de was zetten van bestaande vloeren.

Onze producten

Wij kunnen alle soorten vloeren leveren zoals hout, eiken, laminaat, PVC en ook stoffen vloerbedekking. Ook leveren wij uw raamdecoratie en binnenzonweringsmaterialen. Heeft u zelf al wat gekocht? Geen probleem, wij leggen en monteren dat ook!

Stalen en voorbeelden

houten stalen vechtdalvloeren.nl

Als wij bij u op bezoek komen dan laten wij u onze stalen en voorbeelden zien zodat u bij u ter plaatse een indruk van de renovatie krijgt. Hierbij houden we rekening met het gebruiksdoel, de lichtval en de manier van leggen, bijvoorbeeld in de lengte, in de breedte, schuin, etc.

Onze projecten

Op de projectpagina treft u voorbeelden van door ons gelegde vloeren, aangebrachte trapbekleding en door ons geleverde een gemonteerde raamdecoratie/ Zo kunt u het resultaat zien van de manier waarop wij werken.

Kwaliteit – Prijs – Levertijd – Garantie

Wij leveren een top kwaliteit met een perfecte service voor een zeer scherpe prijs De levertijden zijn kort maar altijd in overleg en we bieden een jarenlange garantie.
Uiteraard ontvangt u eerst een geheel vrijblijvend offerte zonder enige kosten, voor alle te verrichten werkzaamheden voor een all-in prijs inclusief de 21% BTW, zodat u nooit voor verassingen komt te staan!
Vul voor meer informatie het contact formulier in door op onderstaande logo te klikken
contact met vechtdalvloeren