Hoe werken wij?

Hoe werken wij?

De bus van Vechtdalvloeren.nl

Simon  Misak heeft 10 jaar bij stoffeerders en woninginrichters gewerkt, opleidingen gevolgd en daarbij de benodigde ervaring opgedaan voordat hij de grote stap waagde. Begin 2014 is Simon als allround stoffeerder van vloeren en trappen in woningen en gebouwen begonnen met zijn eigen bedrijf en vestigde zich in Hardenberg onder de naam  VechtdalVloeren.

De bus van Vechtdalvloeren in hardenberg
Simon legt niet alleen alle soorten harde en zachte vloerbedekking op vloeren en trappen, maar verzorgt ook raamdecoratie en binnenzonwering. Alle benodigde materialen kunnen door VechtdalVloeren nieuw geleverd worden, maar reeds aanwezige vloeren kunnen ook gelegd en onderhouden worden evenals het monteren van raamdecoratie en binnenzonwering.

                                      

Omdat VechtdalVloeren een jong bedrijf is en geen duur bedrijfspand of winkel heeft, kunnen de kosten laag blijven en de prijzen scherp. De korte lijnen met leveranciers zorgen o.a. voor een snelle levertijd, de beste service en jarenlange garantie.

Vechtdalvloeren Project- en Woningstoffering voor o.a.:

-Laminaat
-Parket (zwevend of verlijmd)
-Visgraad (verlijmd en gespijkerd)
-Egaliseren
-Pvc (zwevend of verlijmd)
-Vinyl
-Tapijt
-Trapstoffering en Styling
-Linoleum
-Raamdecoratie/Binnenzonwering
-Vloer schuren (Olieen,Lakken of Renoveren)
-Vloer slopen

Belangrijk om te weten:

-De vloer wordt stofvrij opgeleverd
-Alle afval wordt meegenomen
-Wij zenden/brengen stalen en voorbeelden van vloerbedekking etc

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte over het leggen en/of  het onderhouden van parket, trapbekleding, raamdecoratie en binnenzonwering, neem dan contact met ons op door het invullen van ons contactformulier.