Binnenzonwering en Raamdecoratie

raamdecoratie vechtdalvloeren.nl

Binnenzonwering en Raamdecoratie

Wij monteren alle soorten binnenzonwering en raamdecoratie, ongeacht het soort materiaal. Zowel nieuw door ons geleverd als al door u aangeschaft. perfecte montage en afwerking.

Voor binnenzonwering en raam- en/of deurdecoratie berekenen wij een prijs per raam of deur. U kunt van ons duidelijke afspraken en scherpe prijzen verwachten, geen verrassingen achteraf! De prijzen voor jaloezieën, shutters, lamellen, plisségordijnen, rolgordijnen, horren en luxaflex zijn op aanvraag en uiteraard geheel afhankelijk van de afmetingen!

vechtdalvloeren raamdecoratie en binnenzonwering

Steeds meer Binnenzonwering

Tegenwoordig is de Binnenzonwering al lang niet meer alleen bescherming tegen de zon. Het is inmiddels een vorm van raamdecoratie die tegelijkertijd ook dient als zonwering en perfect is aan te passen aan je huisstijl! De beste zonwering houdt je kamer koel, dempt het zonlicht maar is ook nog eens heel erg mooi. Bovendien verbeterd de binnenzonwering ook nog eens de isolatie van je huis!

Het kiezen van een goede binnenzonwering/raamdecoratie is dus nog niet zo eenvoudig! Je hebt vele soorten en kleuren, hier de meest voorkomende:

– Vouwgordijnen
– Jaloezieën
– Shutters
– Lamellen
– Plissegordijnen
– Rolgordijnen
– Horren
– Luxaflex

Voor meer informatie klik op een van de foto’s en vul het contactformulier in.

binnenzonwering vechtdalvloeren.nl